News247WorldPress anunta premiile ,,Justice Awards 2020″ pentru profesia de avocat in Romania

Agentia Britanica de Stiri News247WorldPress anunta premiile ,Justice Awards 2020″ pentru profesia de avocat  din Romania. Astazi fiind ,, Ziua avocatului român” dorim partenerilor nostri  avocati care au contribuit in diferite situatii cu  avutul lor, cu sufletul lor, cu profesia si reputatia lor la problemele diverse ale societatii , la Educatia Juridica, cultura si  integritatea sistemului juridic al tarii…sanatate si integritate profesionala.

In acest context se acorda  ,,Justice Awards 2020″  pentru contributia adusa  demnitatii  profesiei de avocat , cultura si educatia societatii, continuarea  si mentinerea  societatii juridice la standarde profesionale si editoriale a profesiei de avocat, apararii drepturilor justiabililor,  contributiei la actul de justitie si accesul la justitie.

   

 

Uniunea Nationala a Barourilor din Romania 

Baroului Arges 

Baroului Iasi

40 de avocați noi au intrat marți în Baroul Iași - topiasi.ro

Baroului Timis

COMUNICAT. Avocatii din Baroul Timis, solidari cu Gheorghe ...

 

In continuarea alfabetului, profesionistii sunt sarbatoriti astazi la News247WorldPress cu urarea de ,,La Multi Ani”

Multumim dumneavoastra pentru tot ceea faceti in apararea drepturilor justiiabililor cat si contributia la actul de justitie asa cum este acesta stipulat in legislatia internationala/  nationala. Diplomele vor fi trimise individual celor citati.

By

Robert Williams

Editor in Chief

 

Leave a Reply

%d bloggers like this: