Exclusiv: Inspectia Judiciara- ,, Speram ca in curand sa putem discuta de un dosar electronic la IJ”

Agentia britanica de stiri News247WorldPress continua chestionarea institutiilor,  instantelor, care fac obiectul functionarii sistemului judiciar in vederea informarii Opiniei Publice si a Educatiei Juridice a Societatii.

Astazi conducerea Inspectiei Judiciare , domnul judecator Lucian Netejoru a raspuns intrebarilor noastre fapt pentru care multumim atat pentru colaborarea profesionala de ani buni incoace cat si pentru viitor.

In exclusivitate domnia sa a subliniat importanta Mass Media in relatia cu sistemul judiciar. Pentru dumneavoastra si profesiile juridice, domnul  inspector sef, judecator Lucian  Netejoru aduce noutatea derularii unui proiect privind dosarul electronic la Inspectia Judiciara. In cuprinsul raspunsului oferit , veti gasi date cu privire la petitii cat si alte detalii interesante.

Cu aceasta ocazie , News247WorldPress acorda domnului inspector sef, judecator Lucian Netejoru distinctia ,,Professional Awards 2020″ pentru intrega contributie si activitate in relatia cu Mass Media, contributie adusa sistemului de control si functionare a sistemului judiciar.

Vezi Distinctie ,,Professional Awards 2020

 Raspuns Inspectia Judiciara

By

Robert Williams

Editor in Chief

Leave a Reply

%d bloggers like this: