Curtea de Apel Pitesti :La 25 octombrie este sarbatorita Ziua europeană a justiției civile, destinată tuturor cetățenilor europeni care activează în domeniul justiției.

Curtea de Apel Pitesti pastreaza trendul unui standard ridicat al manifestarilor organizate  cu diferite ocazii si activitati in slujba cetateanului. Astfel astazi la ora 13 in prezenta  tinerei generatii si a distinsilor invitati ocazie prin care au luat cuvantul.

25 octombrie este aniversata , anual, Ziua europeană a justiției civile, destinată tuturor cetățenilor europeni care activează în domeniul justiției.

Dupa dezbatere a urmat o punere in scena a unei piese de teatru cu actori  si  scurte recitaluri prin generozitatea elevilor de la Liceul de Muzica Dinu Lipatti .

Audienta formata din elevi ai liceelor din Pitesti ,profesori, judecatori de la Curtea de Apel Pitesti, Biserica Ortodoxa, Decanul Baroului Arges doamna avocat Luminita Ioana  au dat manifestarii seriozitate si prestanta

Organizatorul  evenimetului Curtea de Apel Pitesti prin Purtatorul de Cuvant al institutiei,judecator dr. Rebeca Ion a multumit participantilor si a reiterat  alte invitatii cu diferite ocazii subliniind faptul ca  CA Pitesti este un partener dedicat si serios al societatii civile, justitiabilului si educatiei.

By

Robert Williams

Editor in Chief

%d bloggers like this: