Ziua Justitiei 2016 sarbatorita cu eleganta la Curtea de Apel Pitesti

Curtea de Apel a organizat  evenimentul  cu eleganta si prestanta in prezenta invitatilor , magistratilor si jurnalistilor acreditati.

Presedintele Sectiei Civile  Judecator Rebeca Ion  a deschis  seria manifestarilor care au precedat discursului tinut de catre  reprezentantii  Primariei Pitesti, C J Arges ,Prefectura Arges , Baroul Arges , Agentiei de Stiri News247Worldpress si Episcopiei  Argesului si Muscelului.

Corul Barbatesc al Arhipiscopiei Argesului si Muscelului , Orchestra Filarmonica Pitesti, elevii Liceului de Arta Dinu Lipatti  Pitesti,  expozitia de pictura si desene ale Liceului de Arta Dinu Lipatti si domnului Stelian Necsoi  aflat la a o doua expozitie si partener in activitatea de educatie juridica…..au fost ingredientele alese pentru a sarbatori  cu eleganta  Ziua Justitiei .

Liceul de Arta Dinu Lipatti Pitesti a oferit un program artistic foarte apreciat de cei prezenti .

Dupa momentele artistice oferite cu generozitate de catre artisti ,magistratii au subliniat importanta si nevoia unor astfel de momente ca o modalitate de destindere  si evadare dupa o perioada de activitate intensa.

La multi ani justitiei romanesti !

By

Robert Williams

Editor in Chief

%d bloggers like this: