Av. Catalina Bordianu Calangiu, fondator si coordonator Bordianu & Asociatii la Justice News247

YouTube Poster

Scurta prezentare:

CĂTĂLINA BORDIANU CALANGIU

Avocat Fondator

A lucrat 3 ani în cadrul Ministerului Justiției în domeniul afacerilor europene, al programelor cu finanțare nerambursabilă și al cooperării internaționale în problematica luptei împotriva corupției.

Este membră a mai multor Asociații și Organizații, printre care și Asociația Română de Drept pentru Dezvoltare – IDLO Alumni, ca absolventă a cursului DLC – Development Legal Course 2006, Roma.

Comunicare: limba engleză, franceză și spaniolă.

Suntem o firmă inovatoare, devotați în angajamentul față de clienți. Valorile noastre fundamentale ca integritatea, inițiativa și impactul au fost componente esențiale ale relațiilor de succes pe care le-am plăsmuit cu clienții noștri, cu mult înainte de formarea casei de avocatură Bordianu și Asociații și le menținem și în prezent. Casa noastră de avocatură se bazează pe un angajament de a asigura servicii de calitate pentru clienții noștri. Experiența noastră în afaceri și legea ne-au demonstrat necesitatea de a asculta clienții și de a înțelege nevoile lor, iar angajamentul luat față de client este coloana vertebrală a casei noastre de avocatură.

By
Robert Williams

Discover more from Justice News247

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a ReplyCancel reply

Discover more from Justice News247

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading

Discover more from Justice News247

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading

Exit mobile version