Av.dr. #VictorMarcusohn la #JusticeNews247 cu #RobertWilliams despre avocatura, profesie, succes.

Agentia britanica de stiri juridice globale  Justice News247, deschide seria interviurilor cu practicienii  dreptului, profesori, experti, magistrati, organizatii, societati de consultanta.

Astazi intr-un interviu de exceptie subiectele atinse cu domnul av.dr Victor Marcushon vom dezbate  profesia si cariera juridica.

Multumim invitatului si va prezentam o scurta biografie, date de contact pentru cei interesati in privinta serviciilor avocatiale oferite de catre acesta.

Victor Marcusohn – Avocat coordonator

Este avocat coordonator al Cabinetului de Avocatură “Victor Marcusohn” din anul 2008, cu o experienţă practică de peste 15 ani, atât în cadrul unor autorităţi publice, cât şi în domeniul privat, în cadrul unei prestigioase societăţi de avocatură de pe piaţa internă.
Este lector universitar şi doctor în drept din anul 2012, titlu dobândit în cadrul Institutului de Cercetări Juridice “Acad. Andrei Rădulescu” al Academiei Române.
Este absolvent de studii post-doctorale, finalizate cu lucrarea „Clauzele abuzive în raporturile contractuale, cu privire specială asupra contractelor de credit bancar”, precum şi a două programe post-universitare, specializarea “Dreptul intern şi internaţional al mediului” (2006), respectiv “Dreptul afacerilor” (2005) şi absolvent al cursurilor de specializare “Manager al sistemelor de management de mediu” (2007) şi “Expert achiziţii publice” (2012).
De-a lungul timpului a consiliat, asistat şi reprezentat clienţi în cauze dintre cele mai variate, precum revendicări imobiliare, diferite situaţii divergente legate de interpetarea unor clauze contractuale (rezoluţiuni/rezilieri şi anulări de contracte civile, comerciale, administrative sau de muncă, anulări ale unor clauze contractuale abuzive etc.), partaje convenţionale şi/sau succesorale, litigii în contradictoriu cu autorităţi publice (anulări de autorizaţii de construire şi de mediu, obligarea autorităţii publice de a emite autorizaţia de construire etc.), infracţiuni economico-financiare, trafic de droguri, înşelăciune, abuz de încredere etc.
Limbi străine: engleză, franceză, spaniolă, italiană.
Membru al unor organizaţii profesionale:
– secretar general al Asociaţiei Române de Drept Rural (din 2010);
– membru al reţelelor juridice “Directiva cadru privind apa” şi “Directiva Natura 2000″ (din 2008);
Domenii de competenţă: drept civil, drept comercial, drept penal, dreptul mediului.

Victor Marcusohn

https://victormarcusohn.ro/contact/

By

Robert Williams

Leave a Reply

Discover more from Justice News247

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading

Discover more from Justice News247

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading