#News247WorldPress: Comunicat privind promovarea sistemului judiciar, profesiilor juridice din Romania

Agentia Britanica de Stiri News247WorldPress prin Editor in Chief Robert Williams, aduce la cunostiinta opiniei publice, magistratilor, profesiilor juridice si a autoritatilor romane urmatoarele:

Activitatea jurnalistica, diligentele, promovarea si sustinerea sistemului judiciar romanesc, a profesiilor juridice,  este sustinuta de  catre News247WorldPress  in urmatoarele  conditii:

  • Cresterea gradului de intelegere  si insusire a cunostiintelor juridice generale de catre  cititori in scopul determinant de a respecta legea si a  combate pericolul infractional.
  • Implicarea News247WorldPress in activitati de Educatie Juridica in parteneriat cu institutiile si autoritatile romane acolo unde prezinta interes reciproc si nu doar in interesul News247WorldPress.

In acest sens sectiunea Project Education/Justice News/ Interview de pe siteul agentiei  ar putea lamuri pe oricine interesat asupra  interesului nostru aminitit mai sus.

https://news247wp.com/category/project-education/   https://news247wp.com/category/justice-news/ 

https://news247wp.com/category/interview/

  • Chestionarea la nivel national a instantelor in scopul de a reda cat mai fidel cititorilor, opiniei publice, societatii civile, institutiilor ori autoritatilor, practicienilor dreptului, interesati de  articolele publicate pe acest subiect…realitatea scrisa si autorizata astfel incat orice dubiu sau influenta de genul stirilor false sa nu induca in eroare pe cei amintiti mai sus.
  • News247WorldPress este direct interesata de cresterea si imbunatatirea conditiilor de lucru ale magistratilor romani, practicienilor dreptului, nefiind importanta instanta, parchetul, baroul, uniunea sau alte forme de organizare profesionala. Pentru toate enumerate de mai sus, News247WorldPress initiaza diligente in limita deontologiei profesionale, a legilor de functionare si organizare  privind profesiile juridice.

Agentia Britanica de Stiri News247WorldPress  se delimiteaza de orice interpretare, de imixtiune ori alte forme negative de prezentare a activitatilor noastre jurnalistice  venite din partea  unor magistrati si alte profesii din Romania astfel incat demersurile acestora se doresc a fi  o incercare de a denatura rezultatul si mesajul transmis  prin articole si diligentele noastre  cu privire la sistemul judiciar romanesc.

Agentia Britanica de Stiri News247WorldPress nu a contestat niciodata pe nimeni insa  isi doreste rezolvarea problemelor prin dialog continu, astfel incat beneficiarii sa poata avea acces la justitie  si conditii de lucru, de cele mai profesionale standarde. Nu suntem interesati si nu dorim ca articolele noastre sa fie pretext de nici un fel folosit de oricine.

Va invitam sa ne fiti alaturi prin interviuri, emisuni si constructia unei comunicari pe termen lung intre profesiile juridice si beneficiarii actului de justitie.

 

Robert Williams

Editor in Chief

 

 


Discover more from Justice News247

Subscribe to get the latest posts to your email.

Discover more from Justice News247

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading

Discover more from Justice News247

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading