Decanul Baroului Arges Av. Luminita Ioana in lumina evenimentelor si a profesiei juridice

Foto: Av. Luminita Ioana, Decan al Baroului Arges

Atunci cand vobesti de prima femeie in conducerea unui Barou, cand cei aflati in suferinta (spitale, probleme juridice, ), cand Educatia Juridica din scolile si liceele judetului , cand caritatea si empatia sociala ,cultura, arta, teatrul, omul si profesionistul respectat pentru intreaga sa activitate in randul vietii juridice , nu poate fi altcineva decat un om modest, cu dragoste de viata si frumos, cu dragoste de scris , un om simplu careia urbea si breasla i se adreseaza simplu ,, Doamna Decan”.

,,Doamna Decan”  nu a asteptat multumiri pentru ca,  multumirile vind din fapte si oboseala dispare datorita acestor nenumarate fapte. La inceputul lui News247WorldPress in Romania , ideea de o Educatie Juridica altfel decat cea protocolata si anume cu parteneriat extins la nivelul altor organizatii ,institutii sau autoritati, a prins radacini adanci datorita ,, Doamnei Decan” si a celor neobositi colegi ( Av. Dragos Nicolescu, Av. Ghinet, Av. Marinac, Av. Laura Aurora Lazar, Av. Brandusa Popescu,altii). Astazi Educatie Juridica exista si continua datorita parteneriatului si implicarii acestui impreuna cu magistratiii din cadrul Curtii de Apel Pitesti si Agentia Britanica de Stiri News247WorldPress (initiator).

Baroul Arges  este extrem de activ in randul profesiei juridice nu doar la nivel national, in cadrul UNBR , ci si in plan extern prin participari cu rezultate importante la nivel european .  Ganditi si socotiti o astfel viata de om , in toate cele descrise mai sus si la vederea unui astfel de om, este raspunsul  si sprijinul empatic in problemele dumneavoastra cat si in deciziile care tin de lege.

Un avocat nu este vizibil doar atunci cand ai o problema cu legea. Avocatul iti poate fi precum doctorul de familie , un sfatuitor in deciziile si problemele care incearca greu pe multi. O idee pe care si Agentia Britanica de Stiri News247WorldPress o sustine in diligentale institutionale.

Tuturor recomandam reputatia, integritatea, moralitatea, profesionalismul si experienta acestui mare om si modest in acelasi timp. Av. Luminita Ioana.

Date de contact : Strada Mihai Viteazul, Pitești 110036

Telefon: 0744 508 755

 

By

Robert Williams

Editor in Chief

Leave a Reply

%d bloggers like this: