Parchetul General: Comunicat – Considerații privind desființarea Secției pentru investigarea infracțiunilor din justiție

Nr. 2420 /VIII-3/2020                                                                                                             19 iunie 2020

                                                                                                                                                                      

                                                                        COMUNICAT 

Biroul de informare și relații publice din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, având în vedere interesul deosebit pentru subiectul desființării/menținerii Secției pentru investigarea infracțiunilor din justiție,  este abilitat să aducă la cunoștința opiniei publice punctele de vedere întocmite în cadrul PÎCCJ prin care au fost formulate propuneri și observații la proiectul de lege pentru desființarea Secției pentru investigarea infracțiunilor din justiție.

Atașăm :

  1. Tabelul centralizator al propunerilor și observațiilor la proiectul de lege privind desființarea SIIJ.
  2. Nota Secției de resurse umane și documentare privind propunerea legislativă pentru desființarea Secției pentru investigarea infracțiunilor din justiție din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție.
  3. Punctul de vedere al Secției pentru investigarea infracțiunilor din justiție privind proiectul de lege pentru desființare.

Leave a Reply

%d bloggers like this: