News247WorldPress: Intrebarile adresate Consiliului Superior al Magistraturii primesc astazi raspuns

Agentia britanica de stiri News247WorldPress a adresat o serie de intrebari (vezi aici ) CSM , Inspectiei Judiciare si  instantelor,  cu privire la desfasurarea activitatii acestora, implicatiile starii de urgenta si alerta, logistica, relatia cu profesiile juridice, sanctiunile date magistratilor digitalizarea instantelor, cat si alte subiecte arzatoare.

Intrebarile fac parte din seria de interviuri inceputa in anul 2016 si stau la baza activitatilor noastre de sustinere si promovare a increderii in sistemul judiciar. Amintim faptul ca aceste intrebari nu se doresc a fi o ofensa ori imixtiuni sau atac la imaginea si reputatia magistratilor, ci se doreste o contributie a emitenului la Educatia Juridica a justiabililor si a societatii.

Consiliul Superior al Magistraturii  a raspuns intrebarilor News247WorldPress. Dumneavoastra cititorii , expertii si profesionistii veti avea la indemana raspunsurile oferite pentru a intelege si a respecta sistemul judiciar.

Fragment intrebari adresate Consiliului Superior al Magistraturii

Descarca   intrebari pentru  CSM

Raspuns partial al Consiliului Superior al Magistraturii

Desccarca Raspuns integral  CSM

Descarca hotarari care completeaza raspunsul CSM  Hotarari CSM

Hotararea SJ nr. 733

Multumim echipei de comunicare si  invitam instantele sa urmeze exemplul de deschidere si de transparenta .

Link Juridice.ro  https://www.juridice.ro/683849/chestionar-news247worldpress-catre-instante-raspunsul-judecatoriei-targu-mures.html

By

Robert Williams

Editor in Chief

Leave a Reply

%d bloggers like this: