CA Piteşti Comunicat privind reprogramarea întâlnirii cu presa stabilită pentru ziua de miercuri 12 iunie 2019, orele 1300

 

COMUNICAT DE PRESĂ

 

În conformitate cu dispoziţiile art. 7 din Legea nr. 52/2003 privind transparența decizională, republicată, cu modificările si completările ulterioare şi având în vedere faptul că iniţiatorul procedurii de consultare publică privind Proiectul Ghidului de bune practici în relaţia sistemului judiciar cu mass-media este Consiliul Superior al Magistraturii, care va organiza o dezbatere publică privind acest Proiect în ziua de joi 13 iunie 2019, orele 10-12, la sediul Consiliului din Bucureşti, str. Calea Plevnei nr. 141B, centrul de presă, îndrumăm reprezentanţii mass-media locală din judeţul Argeş să participe la această dezbatere.

Facem precizarea că  întâlnirea cu presa stabilită pentru ziua de miercuri 12 iunie 2019, orele 1300, la sediul  Curţii de Apel Piteşti, urmează să fie reprogramată la o dată ulterioară, în cel mai scurt timp după evenimentul care se va desfăşura la sediul iniţiatorului proiectului.

Exprimându-ne speranţa că veţi aduce la cunoştinţa opiniei publice aceste precizări, vă asigurăm de întreaga noastră consideraţie şi vă mulţumim pentru colaborare.

 

BIROUL DE INFORMARE PUBLICĂ ŞI RELAŢII PUBLICE AL CURŢII DE APEL PITEŞTI

 Purtător de cuvânt

Judecător Ion Rebeca

Leave a Reply

%d bloggers like this: