Breaking News: Procurorul Ramona Bulcu fost Purtator de cuvant al Parchetului General a decedat

Intr-un comunicat remis de catre Parchetul General remis astazi  este anuntat decesul unuia dintre cei mai buni si profesioanalisti purtatori de cuvant din Romania.

 

Procurorul Ramona Bulcu a fost premiata in nenumarate randuri de catre Agentia Britanica de Stiri  cu distinctia ,,Purtatorul de Cuvant al Anului”, a fost sustinatorul educatiei juridice din Romania si unul dintre cei mai vizionari oameni de stiri institutionali .

In aceste imprejurari Agentia Britanica de Stiri News247WorldPress transmite ,,Sincere Condoleante” familiei si  regreta profund  disparitia, nu nu numai a unui mare prieten si sustinator al nostru dar si al sistemului judiciar romanesc.

Reamintim faptul ca procurorul Ramona Bulcu si a dedicat intreaga viata si cariera  sistemului judiciar si a ridicat  comunicarea – relatia cu mass media la unul dintre cele mai profesioniste standarde astfel ca exemplul acesteia este inca manual de studiu si bune practici.

                                                                                                                                                              26 aprilie 2019

ANUNȚ

      Biroul de informare şi relaţii publice din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie este abilitat să aducă la cunoștința opiniei publice următoarele:

       În cursul zilei de astăzi, 26 aprilie 2019, a încetat din viață colega noastră procurorul Ramona Daniela Bulcu. Evenimentul este cercetat, urmând a se stabili toate împrejurările în care a survenit decesul.

       Colegii din Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie sunt alături de familie în aceste momente tragice.

 

 

 

 


Discover more from Justice News247

Subscribe to get the latest posts to your email.

Discover more from Justice News247

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading

Discover more from Justice News247

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading