Dezbatere publica pe tema traficului de persoane, la Curtea de Apel Pitesti

Curtea de Apel Pitesti  a organizat  o dezbatere publica  cu privire la Prevenirea si Combaterea  Exploatarii Omului.

In cuvantul de incepere domnul jud.dr. Rebeca Ion  a subliniat  importanta  subiectului. pericolele cat si morala crestina dar si rigorile legii care sanctioneaza acest tip de fapte. Mesajul transmis de catre preotul Ciprian Vutan  din partea Bisericii Ortodoxe Romane a fost unul cu efect moralizator si crestin, cu un apel la ratiune si atentie din partea elevilor prezenti la aceata dezbatere.

image

IPJ Arges a avut o poveste concreta  cu un amanunt…,,proxenetismul este mai putin grav decat traficul de persoane” si a insistat pe  metodele lover cu consecinte grave. Seful structurii care  se ocupa de traficul de persoane si a prezentat experianta de 10 ani cu multe si diversificatele  metode ale  infractorilor astfel ca audienta sa traga concluziile si sa actioneze in consecinta.

ISJ Arges a tinut sa aminteasca trecutul in privinta colaborarii pe tema educatiei juridice la care Curtea de Apel Pitesti a participat si a continuat  mesajul inceput al dezbaterii.

Evenimentul  este  acoperit de jurnalistii locali ceea ce reflecta un interes ridicat pentru subiectele discutate de catre participanti.

By

Robert Williams

Editor in Chief

%d bloggers like this: