Workshop pe tema relatiei cu Mass Media organizat de catre CSM 14-15 Martie 2019

 

Consiliul Superior al Magistraturii  este initiatorul  TAEJ (Transparenta ,accesibilitate si educatie judica prin imbunatatirea comunicarii publice la nivelul sistemului judiciar) la care au participat jurnalisti romani si straini, purtatori de cuvant cat si specialisti in comunicare/etica.

In cuvantul de deschidere  doamna judecator  Annamaria Andrea Chis, membru al Consiliului Superior al Magistraturii  a subiliniat importanta cunoasterii si rididicarii  standardelor de buna practica din relatia cu mass media si sistemul judiciar.

Comunicarea vazuta prin ochii si experienta purtatorului de cuvant al DNA subliniaza increderea si continuarea  eforturilor reciproce  de profesionalizare a comunicarii.

News247WorldPress  este invitata la acest workshop la care a sustinut acesta nevoie de comunicare si educatie juridica pentru a facilita intelegerea de catre justitiabili si Opinia Publica a ccea ce presupune si inseamna functionarea Justitiei.

Sunt prezentate prioritatile si participantilor , sunt comunicate asteptarile  partilor din care rezida transparenta si parteneriatul institutional -Mass Media-Opinia Publica.

Vom reveni.

 

By

Robert Williams

Editor in Chief

%d bloggers like this: