Comunicat de presa EasyLaw

Inovație în domeniul juridic – EasyLaw, software pentru avocați

Aplicația web-based EasyLaw a fost oficial lansată în România. Această soluție informatică pentru managementul profesiei este prezentată ca fiind un instrument complet de gestiune a proceselor de contractare, a clienților, dosarelor și agendelor interactive. Conceput special pentru reprezentanții domeniului juridic, EasyLaw este un software gândit de și pentru juristi.

“După ani de zile în care am testat soluțiile existente în piață, am decis că trebuie să mă implic personal. EasyLaw nu este un alt CRM adaptat profesiei noastre, ci este o aplicație gândită de la zero pentru activitatea juridică. Administrarea dosarelor, urmărirea acestora prin sincronizarea cu platformele aferente, colecția de documente tip și toate procesele de gestiune clienți, contracte – toate acestea au rolul de a ne ajuta să ne concentrăm pe obiectul și nu pe managementul activității“, a declarat co-fondatorul EasyLaw, av. Antonio Aurelian Iordan.

Printre avantajele utilizării EasyLaw se evidențiază accesul facil la orice document, de pe orice dispozitiv, în orice moment. În prezent aplicația permite înregistrarea dosarelor în șase categorii: instanță civil, penal, executare silită, consultanță, arbitraj și urmărire penală si sincronizarea automata acestora cu datele aflate pe portal.just.ro. În secțiunea de administrare este permisă filtrarea în funcție de număr de dosare, instanță, avocat, obiectul, tipul, status-ul sau data adăugării unui dosar.

EasyLaw a fost premiată în 2018 la secțiunea “The Most Innovative App for Lawyers”, în cadrul unui eveniment organizat de revista The Times-Legal Innovation.

“Cu o interfață prietenoasă și accesibilă, aplicația este potrivită specialiștilor în domeniu, de la Cabinet Individual și până la Societățile Civile, consilieri juridici, altor persoane juridice și instituții care au departamente de specialitate”, se arată în textul nominalizării.

Dezvoltatorii aplicației au acordat o atenție deosebită securității datelor, acestea fiind stocate pe servere de ultimă generație, găzduite în mediu controlat biometric și supravegheate video. Tot în acest sens, varianta multi-user are drepturile de acces personalizabile complex, în funcție de utilizator.

“În 2019 ne concentrăm pe integrarea unui modul  de facturare si alte instrumente ajutătoare in munca de zi cu zi, astfel încât să răspundem eficient nevoilor descoperite de utilizatorii EasyLaw. Mai mult, suntem deja în discuții despre care avem încrederea că vor aduce noi sincronizări cu platforme relevante în domeniu. Credem cu tărie că aplicația noastră aduce excelența care face diferența în activitatea juridică”, a conchis av. Antonio Aurelian Iordan.

Despre EasyLaw

Este un software pentru avocați, o aplicație web-based complexă, dar foarte ușor de folosit, care automatizează activitățile de rutină ale avocaților și ale personalului implicat în domeniul juridic. contact@easylaw.ro

%d bloggers like this: