Baroul Arges si Curtea de Apel Pitesti au impartit daruri copiilor de Mos Craciun

Curtea de Apel Pitesti si Baroul Arges au impartit daruri copiilor  si le-au oferit colinde prin vocea corului, a elevilor de la Colegiul National Zinca Golescu si al unui grup de senioare . Deschiderea a fost facuta de catre  presedintele  Curtii de Apel Pitesti  domnul judecator Sandulescu  care a tinut sa multumeasca celor prezenti pentru realizarile acestui an si a dorit sa sublinieze  deschiderea Curtii de Apel Pitesti catre  societate .

Baroul Arges si Curtea de Apel Pitesti au  strans fonduri prin care au achizitionat daruri  pentru copii nevoiasi din parohia unei biserici. La acest  eveniment elevii de la Zinca Golescu au cantat colinde si au incantat audienta formata din magistrati,avocati si invitati.

Cu aceasta ocazia conducerea Curtii de apel Pitesti, Baroul Arges cat magistratii si avocatii prezenti au lasat la o parte  functiile si problemele pentru a se bucura impreuna cu cei mici de  colindele si cantecele oferite de catre invitati.

In final Mos Craciun a venit cu mult asteptatele daruri pentru cei mici.

Agentia de Stiri News247WorldPress  multumeste  Curtii de Apel si Baroului Arges pentru ca este in gandul si cuvantul acestor doua institutii si impreuna  formam o echipa puternica alaturi de ISJ Arges, IPJ Arges si DGASPC Arges in misionariatul…..Educatie Juridica.

La MULTI ANI !

By

Robert Williams

Editor in Chief

%d bloggers like this: