Dezbatere publica pe tema traficului de persoane, la Curtea de Apel Pitesti

Curtea de Apel Pitesti  a organizat  o dezbatere publica  cu privire la Prevenirea si Combaterea  Exploatarii Omului.

In cuvantul de incepere domnul jud.dr. Rebeca Ion  a subliniat  importanta  subiectului. pericolele cat si morala crestina dar si rigorile legii care sanctioneaza acest tip de fapte. Mesajul transmis de catre preotul Ciprian Vutan  din partea Bisericii Ortodoxe Romane a fost unul cu efect moralizator si crestin, cu un apel la ratiune si atentie din partea elevilor prezenti la aceata dezbatere.

image

IPJ Arges a avut o poveste concreta  cu un amanunt…,,proxenetismul este mai putin grav decat traficul de persoane” si a insistat pe  metodele lover cu consecinte grave. Seful structurii care  se ocupa de traficul de persoane si a prezentat experianta de 10 ani cu multe si diversificatele  metode ale  infractorilor astfel ca audienta sa traga concluziile si sa actioneze in consecinta.

ISJ Arges a tinut sa aminteasca trecutul in privinta colaborarii pe tema educatiei juridice la care Curtea de Apel Pitesti a participat si a continuat  mesajul inceput al dezbaterii.

Evenimentul  este  acoperit de jurnalistii locali ceea ce reflecta un interes ridicat pentru subiectele discutate de catre participanti.

By

Robert Williams

Editor in Chief

Discover more from Justice News247

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading

Discover more from Justice News247

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading