Atentie….procuror lovit de infractor in timpul sedintei de judecata

Advertisements

Agentia de Stiri News247WorldPress a atras atentia prin materiale  de nenumarate ori  asupra pericolului in care se afla politistii, procurorii si chiar judecatorii in sala de sedinta si numai.

Cazul de mai jos este o dovada recenta de acest gen. Injuriile infractorilor , abuzarea sistemului judiciar, reclamatiile tendentioase la Inspectia Judiciara si  CSM,  denigrarea, sunt aspecte ale comportamentului violent infractional care se rasfrange asupra tuturor.

Daca sala de judecata nu prezinta  garantia respectului fata de lege , fata de integritatea corporala a magistratilor  si a asistentei  atunci toleranta Opiniei Publice si Institutionala trebuie sa fie zero.

Cerem, Ministerului Justitiei, Jandarmeriei Romane , CSM , Parchetul General  initierea unor masuri dedescurajare, combatere si sanctionare drastica prin lege a unui astfel de comportament. Este de netolerat  ca infractiunea sa continuie in sala de sedinta , este de netolerat ca infractiunea sa pateze legea si pe cei care o aplica punandu-le viata in pericol.

,,Inculpata Nuțu Maria Mirabela, cercetată în stare de arest preventiv, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj judiciar, prev. de art. 279 din Cp rap. la art. 193 alin. 1, 2 Cp.

În fapt, în sarcina inculpatei, s-a reținut că în data de 17.07.2016, în jurul orei 12:06, în timp ce se afla în sediul Judecătoriei Timișoara, în sala de ședințe nr. 278 unde se soluționa propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Timișoara de arestare preventivă a acesteia în dosarul nr. 5897/P/2016, ar fi lovit-o cu mâinile încătușate  și i-ar fi adus amenințări d-nei procuror Macrea Loredana din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Timișoara, aflată în exercitarea atribuțiilor de serviciu. În urma loviturii, persoana vătămată, Macrea Loredana, a suferit vătămări ce au necesitat pentru vindecare un număr de 3 ( trei ) zile de îngrijiri medicale. Dosarul a fost înaintat, spre competentă soluţionare, Judecătoriei Timişoara.” Sursa:PCA Timisoara

By

Robert Williams

Editor in Chief


Discover more from Justice News247

Subscribe to get the latest posts to your email.

Discover more from Justice News247

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading

Discover more from Justice News247

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading

Exit mobile version